VISION & MISSION

30 års service erfaring


ServiceKompagniet® er et Facility Selskab med over 30 års erfaring. Selskabet er i dag blandt de mest professionelle udbydere på markedet og ServiceKompagniet® tilbyder Facility Service i Tyskland, Danmark, Sverige, Norge og United Kingdom.

Vi leverer landsdækkende service med en bred palette af serviceydelser. Der er én ansvarlig Partner i hver by – ingen lange kommunikationsveje og chefer der skal godkende på kryds og tværs. Medarbejderne er lokale og dermed véd de hvad der foregår af lokale aktiviteter og muligheder i deres by – Sådan!

ServiceKompagniet® ønsker, at være den mest fortrukne leverandør indenfor nuværende og kommende forretningsområder og ønsker kunden i centrum. Vi ønsker, at leverer løsninger af høj kvalitet, hvor vore medarbejdere er effektive og udviser en stor fleksibilitet. ServiceKompagniet® samler på de dygtigste og mest engagerede medarbejdere og ønsker alle at levere en professionel service med udgangspunkt i kundens behov.

Rengøring kan alle rengøringsselskaber levere, men vi har fra dag ét ønsket, at give vore kunder mere end de forventer.

Vi har igennem årene udviklet os til at være en servicevirksomhed, der under inddragelse af miljøhensyn sætter høje standarder for kvalitet og service.

Når man som virksomhed skal vælge en samarbejdspartner inden for rengøring, ønsker man sikkerhed for, at alle rengøringsproblemer er løst en gang for alle. Denne sikkerhed får De, når De vælger ServiceKompagniet®.

Vi viser respekt

Vor integritet er ikke til forhandling. Vi respekterer vore kunder, vore kolleger og vor virksomhed.

Vi handler

Handling siger mere end ord. Alle medarbejdere har ”licens til at handle og servicere”, og vi forventer, at de gør det.

Vi tager ansvar

Ligegyldighed er umoralsk. Vi tager ansvar for, hvad vi gør, og hvem vi gør det for.

Vi leverer kvalitet

ServiceKompagniet® er en professionel servicevirksomhed med en passion for kvalitet.

Vi kan ikke skabe tillid og vise engagement på vore hjemmeside, men vi kan fortælle lidt om vore serviceydelser og tilbyde gratis og uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi sammen kan gennemgå Deres ønsker og behov for service.