EJENDOMSSERVICE & GRØN PLEJE

Hjælp til præsentable omgivelser


Ejer du flere ejendomme, som du har brug for hjælp til vedligeholdelsen af? Eller måske har du blot brug for en til at holde styr på de grønne arealer ved dine virksomhedslokaler. ServiceKompagniet® kan hjælpe dig med professionel servicering af både indendørs og udendørsvedligehold. Vi sætter fagligt kompetente folk på din opgave, så du ikke behøver tænker mere over, at dine omgivelser forbliver skønne og funktionelt i orden.
Det kan være svært for mindre virksomheder at nå det hele selv. Det der med lige at få slået græsset, fjernet sne eller skiftet en el-pære. Vælg ServiceKompagniet® til at sørge for, at dine omgivelser altid er præsentable, velplejet og velfungerende. Brug derfor Deres ressourcer på det De er god til og lad ServiceKompagniet® tage hånd om de mindre spændende opgaver.

Ejendomsservice efter behov

Vi tilbyder med glæde vores assistance med f.eks. fejning af virksomhedens parkeringsarealer, stier og gangsystemer, ligesom vi tilbyder vores hjælp til klipning, beskæring af grønne planter og ukrudtsbekæmpelse. Vi kan naturligvis også slå græsset og foretage andre forfaldne opgaver – herunder f.eks .køre affald på genbrugspladsen eller hvad der nu skal bruges en ekstra hånd til.
Bestem selv, og du har brug for en fast aftale eller om der mere er tale om løse ad hoc-opgaver – nu ved du, i hvert fald hvem du skal ringe til.

Service der forpligter

Står du for administration eller måske ejer du en række ejendomme som du lejer ud. Som udlejer har du en række forpligtelser, som du ikke bør negligere. Manglende vedligehold kan resultere i utilfredse lejere og at ejendommene mister værdi. Husk derfor at løfte de løbende opgaver såsom pleje af de grønne arealer omkring ejendommen eller udskiftning af hvidevarer mv. Tidligere ville disse opgaver oftest blive varetaget af en vicevært, men mange har ikke arbejdsopgaver nok til at beskæftige en mand/kvinde fuldtid. Vi løser gerne dine opgaver, når behovet måtte opstå, og i det omfang vores hjælp, vil være påkrævet.

Lad os eksempelvis tage slebet med:

  • Græsslåning
  • Beskæring af træer
  • Flytning af møbler
  • Lettere handyman opgaver
  • Trappevask
  • Rydning af sne
  • Fejning af udearealer

Og meget andet …

VIL DU Høre mere OM EJENDOMSSERVICE & GRØN PLEJE?