KLINIKRENGØRING

Lægepraksis eller tandklinik?


Professionel rengøring af din lægepraksis, tandklinik eller anden erhverv, der stiller helt særlige krav til omhyggelighed og hygiejne.
ServiceKompagniet®, tilbyder rengøring udført med en stor faglig viden og som tilpasses specifikt til dine behov. Rene omgivelser, er afgørende for al sundhedsfaglige erhverv, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvem du overlader rengøringen til.
Vi går aldrig på kompromis med vores arbejde eller værdier, og derfor kan du med ro i sindet møde op til en klinik, der er ren, præsentabel og hygiejnisk i top.

Klinikservice efterlader indbydende omgivelser

Overlad en del af ansvaret for at skabe et behageligt klinikmiljø til os. Dine patienter vil værdsætte et rent og indbydende miljø, hvor man kan finde indre ro, og fokusere på egen sundhed og velvære. Renhed giver dine kunder en følelse af tryghed.

Vi ved, hvor vigtig klinikrengøringen, er for dit daglige virke, og derfor overlader vi intet til tilfældighederne – alle vores medarbejdere er specialuddannede til opgaven.
Vores klinikrengøring efterlader en hyggelig, ren og bakteriefri atmosfære, i tråd med dine kunders forventninger. Vi følger alle retningslinjer, og specielle krav, der er på området, så din opgave altid bliver løst korrekt. Alle løsninger tilrettelægges den enkelte kunde, så vi tilgodeser selvfølgelig dine behov. ServiceKompagniet® yder altid den service og kvalitet, som vi stiller i udsigt. Dit behov kommer altid i første række, og vi tror på, at den gode kommunikation, er afgørende for opgaven.

Klinikrengøring med stor erfaring

ServiceKompagniet® tilbyder en rengøringsløsning specifikt tilpasset klinikker med et sundhedsfagligt virke. Vi har mange års erfaring i netop denne type opgaver, og derfor har vi en komplet forståelse for de rengøringsbehov, I måtte efterspørge. Vi har stor indsigt i, at opgaven løses korrekt, og af fagligt kompetente medarbejdere, der er udstyret både med de rette redskaber og kundskaber. Vores faglige stolthed går hånd-i-hånd med udførslen af vores arbejde, så du altid ved, hvilket niveau du kan påregne.

Ren klinik uden besvær

Vi mener det skal være nemt og helt ubesværet for dig at møde ind på en ren klinik, hver morgen, uden nogen former for bekymringer.
ServiceKompagniet® kommer gerne ud til din klinik, og giver dig et helt gratis og uforpligtende tilbud, på din klinikservice. Vi afklarer i samarbejde med dig, hvilke behov I har, og skræddersyer en rengøringsløsning, som imødekommer dem alle.
Vi holder os altid opdateret på den seneste udvikling ift. redskaber, retningslinjer, arbejdsmiljø m.v. Derved ved du, at vores klinikservice udføres på forsvarlig vis, og med det bedst mulige resultat til følge.

Slip for overflødige udgifter

Du slipper derfor for selv at måtte sætte dig ind i de gængse lovkrav, der stilles til klinikrengøring, og til personaleforhold. Ansættelsesforholdet ligger hos os, og derved får du ikke uforudsete udgifter ift. sygedage, vikarer og meget andet. Investeringen, der skal ligges i redskaber og materialer til at udfører den korrekte klinikrengøring, er du ligeledes foruden, når du udvælger ServiceKompagniet® til at varetage din kliniks rengøringsbehov.
Alle opgaver tilrettelægges i samarbejde med hver enkelt kunde, således der opnås den service og kvalitet som hver enkelt kunde ønsker.

Skal ServiceKompagniet®, tage temperaturen på din klinikservice?
Tag kontakt i dag …

VIL DU Høre mere OM KLINIKRENGØRING?