SPECIALRENGØRING

Rengøring er vores fornemmeste opgave

Specialrengøring kan antage mange former

Du skal være velkommen til at udfordre, de typer af rengøring som vi kan udføre.

Specialrengøring for os, dækker ikke nødvendigvis over en kompliceret opgave, men måske blot en opgave, der kræver særligt udstyr, specielle kompetencer eller en opgave, der skal udføres på et bestemt tidspunkt af døgnet. Der kan ligeledes være tale om tidskrævende eller meget omfattende opgaver, hvor der skal afsættes store mængder ressourcer.  Vi vil altid gerne hører mere om din specialopgave, og skræddersy en løsning, der giver det bedst mulige resultat.

Specialrengøring med format

Rengøringsopgaver ud over det sædvanlige, kan selvfølgelig dække enhver opgave, du måtte stå overfor. Når vi udfører specialopgaver, varetages disse med samme grad af integritet og respekt, som ved alle andre typer opgaver, som ServiceKompagniet®, håndterer.
Kan være du har brug for vores services akut eller som en tilbagevendende hændelse. Vi hjælper dig, så du ikke behøver bruge tid eller have det nødvendige udstyr til opgaven. Vores ekspertise dækker mange typer af rengøring, og med vores mange års erfaring udfører vi et effektivt stykke kvalitetsarbejde. Vi er påpasselige og udviser stor respekt for vores omgivelser.

Stil gerne krav til ServiceKompagniet®

Vores faglige stolthed går vi ikke på kompromis med, uanset hvilken type opgave du stiller os i sigte. Du må ligeledes gerne stille krav til vores arbejde, og hvis du ønsker opgaven løst på en bestem måde, så vær ikke bleg for at informere os om dette. ServiceKompagniet®, er en fleksibel virksomhed, som altid er klar til at omstille sig efter vores kunders behov. Denne egenskab, er hovedsageligt afgørende i vores udførelse af specialopgaver.

Vi kan rengøre meget andet end kontorlokale og klinikker – så lad os tage et kig på din specialrengørings opgave.

Vi har erfaring med rengøring af:

  • Varehuse og butikker
  • Banker og pengeinstitutter
  • Boligforeninger
  • Svømmehaller og idrætsanlæg
  • Færger
  • Hotel
  • Restauranter

VIL DU Høre mere OM SPECIALRENGØRING?