• Erhvervsrengøring
  • EJENDOMS-SERVICE
  • KANTINEDRIFT
  • HOTEL-RENGØRING
  • VINDUES-POLERING

ERHVERVSRENGØRING

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring – grundigt og præcist

ServiceKompagniet® er helten i fortællingen om erhvervsrengøring, snavs og skidt, der skal forsvinde, som dug for solen, helt uden, at I bemærker det.
Erhvervsrengøring er noget der ”bare” skal fungere uproblematisk, og resulterer i skinnende rene kontorer, institutioner, butikslokaler m.v. Netop derfor kan det være svært at beskrive ServiceKompagniets® unikke kompetencer på en spændende, sensationel vis.
Vi er kort fortalt, præcis dét I efterspørger – og lidt til…
Grundighed, præcision, fleksibilitet, service og kvalitet er alle kernekompetencer som vi værner om. Hvis jeres virksomhed efterspørger netop disse værdier, når I skal udse jer en ny leverandør af rengøring, så vil Servicekompagniet® være jeres ideelle samarbejdspartner.

Erhvervsrengøring som I ønsker det

Søger I en leverandør, der kan opfylde alle jeres rengøringsbehov? ServiceKompagniet® gør alt for at løse jeres udfordringer. Vores løsninger tilrettelægges efter jeres behov – ikke omvendt! Dette sig også gældende, i forhold til planlægning af selve rengøringen; Hvornår på døgnet ønsker I, at rengøringen finder sted? Har I præferencer til, hvorledes rengøringen bør udføres? I har kontrollen over jeres rengøringsløsning.
Hos ServiceKompagniet® er kunden altid i centrum! Vi går derfor aldrig på kompromis med vores service. Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt, for at imødekomme vores kunders efterspørgsel.

Høje forventning

Med mere end 20 års service erfaring, så ved vi hos ServiceKompagniet®, at man altid bør levere præcis dét kunden forventer – og lidt til. Vi ønsker, at I stiller krav til rengøringen i jeres virksomhed, præcis ligesom vi stiller krav til udførelsen af vores service.
Erhvervsrengøring er i høj grad et spørgsmål om gensidig tillid. Vi udfører sandsynligvis rengøringen, når I ikke er tilstede, men I bør aldrig kunne så tvivl om, hvorvidt vi har udført vores service til perfektion eller ej.

Fokus på miljøet

Hos ServiceKompagniet® fokuserer vi på, at vores rengøring bliver udført på miljøvenlig vis. Vi bestræber os altid på at minimerer miljøbelastningen i vores løsninger. Derfor benytter vi særligt miljøvenlige produkter, og planlægger vores rengøring ud fra et overordnet miljøhensyn. Som kunde hos ServiceKompagniet® modtager I derved en rengøringsservice indeholdende masser af grøn samvittighed.
Vi benytter os af de nyeste teknikker inden for erhvervsrengøring, og følger generelt branchens udvikling mht. ergonomi og miljø. Benytter I ServiceKompagniets® erhvervsrengøring, så faciliterer I derfor samtidig vores bestræbelser for et grønnere klima, og et godt arbejdsmiljø.

Lad os samarbejde om jeres erhvervsrengøring

Som kunde hos ServiceKompagniet®, prioriteres jeres virksomheds daglige virke, højere end noget andet. Vi ønsker derfor altid at indgå i tæt dialog med jer; Hvordan opfylder vi bedst muligt alle jeres ønsker og behov? Hvilke vi intenderer at indfri på et vanligt højt professionelt niveau.
Kvalitet og service bør være kontinuerlige, derfor bestræber vi os hver dag, på at leverer det bedst mulige produkt – så kan I, udføre jeres job i rene og præsentable rammer.
Har I andre services, I ønsker udliciteret, så tilbyder ServiceKompagniet® jer gerne en Facility Service aftale. Vores Facility Service aftale udarbejdes udelukkende ud fra jeres præferencer og med alle særlige hensyn for øje.
Vi løser vores kerneopgaver, så I kan løse jeres…
Måske har I også behov for vinduespolering?