FACILITY SERVICE

Facility Service – praktisk, nemt og billigere for din virksomhed

Spar tid og penge

– Saml alle services hos én udbyder – ServiceKompagniet® tager gerne teten på din virksomheds daglige servicebehov.
Facility Service handler om, at din virksomhed med fordel kan samle dele eller alle de services, du får udført af eksterne leverandører – hos én enkelt, troværdig og professionel leverandør, som kan facilitere alle disse services. Den optimale facility-løsning, er for os dén, der indgår som en naturlig del af den daglige drift i din virksomhed. Hvis du vælger at samle en lang række af din virksomheds services, vil dette oftest medføre, at din virksomheds driftsomkostninger nedsættes, og tiden du bruger på at være i kontakt med dine serviceleverandører minimeres.
Få en forenklet hverdag med kvaliteten i top!

Facility Service fra ServiceKompagniet®

Hos ServiceKompagniet®, honorerer vi din virksomhed for at vise os den forpligtende tillid, som en Facility Service aftale indeholder, og du vil derfor opnå endnu skarpere og attraktive priser, end det ville være tilfældet med løsaftaler. Vi kan jo kalde det en aftale med vinding for begge parter – vi får loyale kunder og du opnår bedre priser. Bestiller du rengøring, giver vi minus 50% på denne service den første måned.

Vores Facility Service

ServiceKompagniet® tilbyder Facility Service til virksomheder i alle størrelser, som ønsker at outsource f.eks:

 

Således at virksomheden kan fokusere på kerneforretningen.
Vi ønsker at imødekomme de flestes behov, og tilbyder derfor en bred vifte af muligheder, indenfor Facility Service, i forbindelse med dit valg af de opgaver, som du ønsker at outsource – lige fra opvask til rengøring og -holdning af færger – og du kan, som tidligere nævnt, vælge at outsource dele eller hele opgaver af virksomhedens daglige udfordringer.

Vi faciliterer alle behov

ServiceKompagniet® tilbyder Facility Service til virksomheder i alle størrelser. Alle som står med et ønske om at outsource eller samle f.eks. erhvervsrengøring, vinduespolering, reception, posthåndtering, kantinedrift, grøn pleje og ejendomsservice m.v., således at I kan fokusere kerneforretningen.
Vi ønsker at imødekomme de flestes behov, og tilbyder derfor en bred vifte af muligheder, indenfor Facility Service. Derfor har du mange valgmuligheder, når det kommer til de opgaver, som du ønsker at outsource til Servicekompagniet® – alt lige fra opvask til rengøring af færger – og du kan, som tidligere nævnt, vælge at outsource dele eller alle virksomhedens daglige udfordringer.

Vi værdsætter dig

Du bør aldrig være i tvivl om, at vi yder samme høje service for din virksomhed, som var det vores egen. Vi behandler dine medarbejdere, gæster og alle andre, der lægger vejen forbi din virksomhed, med respekt og et højt niveau af service. Du får medarbejdere, der tilknyttes din virksomhed, men vi påtager os dog al arbejdet vedrørende personalehåndtering og administration. Derved kan du som virksomhedsejer læne dig tilbage og nyde, at service-hjulene kører flittigt rundt.

Vores høje serviceniveau er helt essentielt

Vi lever af at levere professionelle serviceløsninger, og af at vedblive eksisterende aftaler og vedligeholde den gode kunderelation – Derfor er vores fornemmeste opgave altid at gøre kunden tilfreds.
Du vil derfor også altid have en fast kontaktperson, som du altid kan hive fat i, hvis der skulle være det mindste. Med en Facility Serviceaftale, behøver du kun at henvende dig ét sted, fremfor at skulle traske igennem en hel organisation.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en Facility Serviceaftale.

VIL DU Høre mere OM FACILITY SERVICE?