• Erhvervsrengøring
  • EJENDOMS-SERVICE
  • KANTINEDRIFT
  • HOTEL-RENGØRING
  • VINDUES-POLERING

FACILITY SERVICE

Facility Service

Facility Service – praktisk, nemt og billigere for din virksomhed

Fra begreb til praksis

Facility Service er blevet en mere og mere almindelig serviceform i Danmark, og er derfor gået fra blot at være et begreb, til nu også at udfolde sig i praksis.
Facility Service handler om, at du som virksomhed samler dele eller alle dine services hos en enkelt, troværdig og professionel leverandør, som så derefter faciliterer disse services, som en naturlig del af den daglige drift i din virksomhed. Oftest foregår dette til fast aftalt pris, og giver din virksomhed en masse fordele, som kan mærkes på driftbudgettet – fordele der kan forsvares af udbyderen, netop fordi alle de relevante typer opgaver er placeret her.

Win-win med Facility Service hos ServiceKompagniet®

Hos ServiceKompagniet® honorerer vi din virksomhed for at vise os den forpligtende tillid, som en Facility Service aftale indeholder, og du vil derfor opnå endnu skarpere og attraktive priser, end det ville være tilfældet uden en aftale. Vi kan jo kalde det en win-win situation, hvor vi får faste aftaler og du får bedre priser.
Eksempelvis, vil du med en Facility Service aftale på rengøring få tilbudt vores vinduespolering med i aftalen – uden ekstra omkostninger for dig.

Vores Facility Service

ServiceKompagniet® tilbyder Facility Service til virksomheder i alle størrelser, som ønsker at outsource f.eks. erhvervsrengøring, vinduespolering, reception, posthåndtering, kantine, grøn pleje og ejendomsservice m.v., således at virksomheden kan fokusere på sin kerneforretning.
Vi ønsker at imødekomme de flestes behov, og tilbyder derfor en bred vifte af muligheder, indenfor Facility Service, i forbindelse med dit valg af de opgaver, som du ønsker at outsource – lige fra opvask til rengøring og -holdning af færger – og du kan, som tidligere nævnt, vælge at outsource dele eller hele opgaver af virksomhedens daglige udfordringer.

Vores høje serviceniveau er essentielt

Vi lever af at levere professionelle løsninger, og vi lever videre af også at bibeholde aftalerne gennem tilfredse kunder – og vi vil da ikke lægge skjul på, at vi gerne ser, at også du bliver en af disse kunder.

Kontakt os uforpligtende

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, så kontakt os på e-mail salg@servicekompagniet.dk eller på tlf. 70 26 26 86, så kommer vi gerne og giver vores input til og pris på, hvordan en Facility Service aftale kunne se ud for netop din virksomhed.