KANTINEDRIFT

Kantinedriftmed varieret input til smagsløgene

ServiceKompagniets kantineservice tilbyder lækkert og varieret mad, tilpasset din virksomheds ønsker og behov.

Vores frokostbuffét består af både kolde anretninger og varme retter efter eget valg og ønske. Derudover salater, dressinger, toppings og mange andre lækkerier. Vi tilbyder også frisk frugt og kage som kan tilvælges.

Vi benytter naturligvis altid årstidens friske, lækre og lokale råvarer.

Temadage

Derudover kører vi også temadage, hvor man kan gå på opdagelse i andre madkulturer fra f.eks. det mexicanske, italienske eller thailandske køkken … eller noget helt andet sjovt og spændende. Det er kun sanserne og kreativiteten, der sætter dagsordenen.

Derfor er vi også altid lydhøre overfor medarbejdernes ønsker og kreativitet, for det er dem, som skal finde sig godt til rette i pausen, nyde en god og lækker frokost, og få sig et velfortjent hvil sammen med en en rejse i farver og lade smagsløgene arbejde for sagen.

Morgenkomplet og andre services

Derudover tilbyder vi morgenkomplet, opdækning til møder, eftermiddagskaffe og andre arrangementer. Forhør os blot om de mange muligheder som tilrettelægges i tæt samarbejde med dig/jer.

Vi ønsker altid, at det skal være en en glæde for dine medarbejdere at få en velfortjent pause og nyde en god frokost, og at I oplever vores service som noget unikt – både hvad angår smag og oplevelse.

Er du kvalitetesbevidst?

Vi ser os selv som det oplagte valg for dig, som er kvalitetsbevidst.

Kontakt os på tlf. 70 26 26 86 for yderligere information, og få et specifikt overblik over hvor fleksible vi er i forhold til din virksomheds ønsker og behov.

Så indtil da … velbekomme!